products

De geraffineerde Eetbare Korrelige Zoute 1.5mm Chemische producten van de Voedselrang

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Everlast
Certificering: iso
Modelnummer: zout
Min. bestelaantal: 25tons
Prijs: 100usd
Verpakking Details: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000tons/weekly
Gedetailleerde informatie
Norm: GB5461 Hoofdzakelijk Materiaal: Natrium-chloride
Gebruik: Inleggen, MSG die, MSG, badzout maakt Zuiverheid: 99%
Type: 4-30 netwerk Andere Naam: Natuurlijk overzees kristalzout
Hoog licht:

GB5461 sodium chloride salt

,

99% Natural sea crystal salt


Productomschrijving

„Het badzout is“ het beste product voor huidzorg, wegens zijn natuurlijke ingrediënten, lichte geur, charmante kleuren, buitengewone gevolgen… geworden Word de nieuwe favoriet van mooie huidzorg.

 

Sinds oudheid, is het zoute badzout gebruikt als representatief punt van het reinigen, of het als een soort offer aan de goden gebruikt, of heeft bestrooid op de vier hoeken van het trefpunt alvorens sumo begint, en bestrooid met zout na de begrafeniswinst. Van de gewoonten op mijn schouders, kan ik zien dat het „zout“ het effect van het schoonmaken van alles heeft.

 

Alvorens de wetenschappers het bewijzen, neem een blik bij sommige voorbeelden die iedereen, zoals het gebruik van zout voor behoud op lange termijn van voedsel heeft ervaren. Ik geloof iedereen weet dat het behoud van groenten in het zuur, droge gedroogde pruimen en droog visvlees het gebruik van hopen van zout vereist. Er zijn ook voorbeelden van zout die als geneeskunde worden gebruikt. In het verleden, gebruikten de mensen om zout te drinken toen zij een keelpijn of zweren hadden. Wij adviseren dat de mensen met ademhalingsproblemen naar de kust voor behandeling gaan, omdat de patiënten lange tijd aan het kleine lijstzout kunnen ademen dat met zeewater wordt gemengd. De deeltjes en dergelijke zijn vertrouwde methodes. De artsen zullen normale zout inspuiten om heel wat het aftappen te bewaren. De patiënten die sterven kunnen ook zout voor die met hemoptysis worden gegeven. Jammer genoeg, zij die toevallig vergift hebben verbruikt kunnen tot hen zoute drank maken om het braken en maaglavage te veroorzaken. Zout kan ook worden gebruikt om de neus te reinigen en mild neusempyeem te behandelen. Allerlei dingen, de hulp van overzees zout aan het lichaam eindeloos, waarom kan is het overzeese zout dergelijke gevolgen voor vele delen en symptomen van het menselijke lichaam veroorzaken? In een notedop, heeft het menselijke lichaam dezelfde ingrediënten zoals zeewater, zodat heeft het zout dat van oud zeewater wordt gemaakt grote voordelen voor het lichaam. In tegendeel, kan het geraffineerde zout geen effect veroorzaken. Zo hoe de schoonheidsfunctie van zout werd ontdekt? Misschien zouden wij het geheugen moeten laten naar oud Europa terugkeren. In de sprookjes van Andersen, werd de meermin met zuivere emoties gevoed door het zeewater, en het was zeer indrukwekkend. Lang geleden, is de Europese zeelieden, wegens blootstelling op lange termijn aan zonlicht, hun huid naar voren gebogen en maar toe te schrijven aan het barsten het verouderen, aan de schoonmakende en helende gevolgen van overzees zout, kan hun huid hun beste voorwaarde nog handhaven, en dit is ook de bijdrage van zeewater. Het is het reinigende en helende effect van overzees zout dat veroorzaakte dat de huid van de zeelieden worden hersteld na op tijd wordt beschadigd. Geïnspireerd door dit, raffineerden de Grieken het zout van diepzee in badzout voor huidzorg. Misschien is dit de verre revelatie die de meermin wil leveren! Het mooie badzout in de schoonheidsindustrie heeft diverse het baden culturen geïnterpreteerd. Het badzout met de minerale ingrediënten van de hete lente, het badzout met de aromatherapy etherische oliën, het badzout met de installatiedeeltjes… De zoute en geurige, kleurrijke bad zoute wervelwind is het over de hele wereld geschaafd.

 

In vele landen, zijn de mensen gebruikelijk aan het gebruiken van diepzeebadzout om hun gezicht geworden te wassen en de voeten, die metabolisme kunnen bevorderen, diep de anti-inflammatory huid reinigen, steriliseren, heel snel kleine wonden, verwijderen bovenmatige olie en de opperhuid, reparatie ongelijke huid, komt dikke Poriën… samen Het gebruik op lange termijn, de huid is vlot en gevoelig.

 

doeltreffendheid

Controlevet in t-streek

 

De olieachtige huid in de zomer is een grote zorg. Voor het t-Vormige deel met sterke olieafscheiding, kunt u fijn zout op de bovenkant gebruiken, zacht massage 3 minuten, en dan een samendrukkingsmassage van de bodem van de middelvinger toepassen op het open deel van de poriën aan beide kanten van de neus.

 

Verwijder acnetekens

 

De tekens verlaten door pukkels zijn ergerend. Neem wat zout en masseer het drie keer met spiralen op de sporen of de builen, dan pas genoeg zout op het gebied toe dat „moet worden opgelost en“ het weg wassen na vijf of zes minuten. Ben zorgvuldig om het groeien acne niet te masseren.

 

Verwijder huid donkere vlekken

 

Nat het zout op het gezicht met water en massage 1 minuut. De intensiteit is hetzelfde zoals wanneer het wassen van het gezicht. Trek een grote cirkel van de bodem tot de bovenkant van de wangen met de neus als centrum. Dan gebruik uw vingertoppen in de donkere vlekken te wrijven.

 

Verhindert hoofdroos

 

Zet een soeplepel van zout in een kleine kruik voor reis, dan voeg krachtig de helft van toe een kruik van water en schok. Na het wassen van uw haar, giet het zoute water op uw hoofd, masseer met uw vingertoppen, en spoel en definitief pas weg het veredelingsmiddel toe.

 

Verjaag underarm geur

 

Het zout heeft een bactericidal en anti-inflammatory effect. Uitgespreid zout direct onder het wapen wanneer het nemen van een bad. Voor weekdagen, gebruiks de katoenen stootkussens in zout water lichtjes lichter onder dan zeewater dompelden met u te dragen, en het te gebruiken om zweet op elk ogenblik te wassen. Wrijf een hoop van ruw zout op de tenen, tussen de tenen en de zolen van de voeten, en wrijf het 5 tot 6 keer met uw handen, dan rust gedurende enkele minuten om de geur te verwijderen.

 

Zorg voor achteracne

 

Sta het lichaam toe om na het baden op te warmen. Na het openen van de poriën, pas meer zout op de rug toe en ben op alle hoeken van toepassing. De massage met een badborstel 1 niet te harde minuut, zolang het zout tussen de huid en de borstel wordt bewogen, dan onderdompeling de spons met lichte zout, plakt het op de rug 10 minuten, en spoeling met schoon water.

 

Het badzout is meestal samengesteld uit kruiden, natuurlijk overzees zout, mineralen, en installatieetherische oliën. Zij zijn rijk aan diverse spoorelementen zoals ijzer, calcium, selenium, en magnesium dat door het menselijke lichaam wordt vereist. Het gebruik op lange termijn van badzout kan melanine op de huid elimineren en de huid maken herstelt bleekheid, geleidelijk aan tederheid en elasticiteit, en ook heeft een positief effect bij het verwijderen van gezichtsacne, acne en vlekken. Zo in de winter, voegen de mensen vaak badzout toe wanneer het nemen van een bad. Hoe zo efficiënt is het badzout?

 

De rol van badzout is de doordringbaarheid van zout te gebruiken in de huid te doordringen, bloedomloop bevorderen, metabolisme bevorderen, bovenmatig water uitbrengen en de fijne substanties, het vet, enz. in de poriën, een rol in gewichtsverlies en vermageringsdieet spelen, gebruiken schrobben van zout om de huid te ontruimen de keratine op de oppervlakte regelmatig droge en dode huid afwerpt, huid verouderend, vertraagt en als gestemde huid dienst doet.


In vele landen, zijn de mensen gebruikelijk aan het gebruiken van diepzeebadzout om hun gezicht en voeten te wassen geworden, bevordert de rol van badzout niet alleen metabolisme, diep reinigend de huid, anti-inflammatory, sterilisatie, het snelle helen van kleine wonden, maar ook verwijdert bovenmatige olie en opperhuid, herstelt ongelijkheidsgebruik Op lange termijn van de epidermis en de strenge poriën zullen de huid vlot en gevoelig verlaten.

 

Instructies

 

Het reinigen

Neem een kleine hoeveelheid badzout en los het in het bassin op om als gezichtsreinigingsmiddel, gezichtsreinigingsmiddel en andere huid reinigende producten te handelen, dat zich verfrist, schoon en eenvoudig zijn. De mensen met olieachtige huid kunnen huid het reinigen, het stabiliseren, en huidzorg bereiken zonder toner te gebruiken na huid het reinigen.

 

sauna

 

Wanneer het stomen van de sauna, zet zout in een doekzak en wrijf zacht de huid zowel het zout bijvullen dat in het lichaam wordt verloren als de huid reinigen.

 

neem een douche

 

Het hangen van de doekzak die met badzout wordt gevuld op het douchehoofd kan het effect van de huidzorg gemakkelijk en snel bereiken; gebruik een spons om het gehele lichaam met wat zout te masseren, en spoel het dan met water om hetzelfde effect te bereiken.

 

Mooie voet

 

Doorweek uw voeten in warm water 5 minuten, pas het badzout op de dikke huidgebieden toe, zoals hielen en zolen, massage in cirkels 5 minuten, dan spoeling met water, en bevochtig dan met lichaamslotion.

 

Uitgespreid zout plastic lichaam

 

Het osmotische effect van zout kan puffiness elimineren, vette beweging bevorderen, en heeft een onverwacht effect in het vormen van de lichaamskromme. U moet slechts zout gebruiken dat met een overeenkomstige massage wordt aangevuld gewicht of geheel lichaam plaatselijk te verliezen.

 

Slanke benen: Hef de benen op, pas genoeg zout toe, gebruik beide handen aan vuist, massage van de enkels aan de knieën, knieën aan de dijen, houd de massage tegen nadat de volledige voet heet wordt, wassen niet van het zout, plastic omslag van de enkels aan de truc moet gebruiken uw voeten omhoog, en toen gebruikskracht houden wanneer het verpakken.

 

Vorm de billen: Pas genoeg zout en massage van volledig langs de billen toe om de verzakkende billenopleving te maken.

 

Elimineer buikvet: Om de vette deeltjes zacht te worden, zout toe te passen op de buik, het vet met zowel met de wijzers van de klok mee handen, als massage te grijpen. Na ongeveer 10 minuten, verpak de buik met plastic omslag terwijl het inhaleren, en open en spoeling na 30 minuten.

 

Elimineer onderkinnen: smeer rechts met voldoende zout, beweeg me van het midden van de kin aan het recht, beweeg de linkerhand van het midden aan de linkerzijde, en ruil de linkerzijde en rechterkant die ritmisch, 50, dan omslag de kin met plastic omslag, en de moeilijke situatie van de riemhulp het eens, spoeling weg na 10 minuten keer ritmisch de doen.

Contactgegevens
vivian

WhatsApp : +008615063431351