products

Kristal Natuurlijk Zon Gebeëindigd Overzees Zout Natrium-chloride

Basisinformatie
Plaats van herkomst: SHANDONG, CHINA
Merknaam: AC
Certificering: ISO
Modelnummer: Natrium-chloride voor schoonheidsmiddelen
Min. bestelaantal: 25tons
Prijs: 100usd
Verpakking Details: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000tons/weekly
Gedetailleerde informatie
Gebruik: De hete kompresfysiotherapie, voegt de schoonheidsmiddelenindustrie, bad, voetbad toe Cas: 7647-14-5
Zuiverheid: 98% Norm: GB/T5461
Hoog licht:

7647-14-5

,

98% sea salt sodium chloride


Productomschrijving

Productomschrijving

 

Natrium-chloride

Chemische naam in Chinees: natrium-chloride

Engelse naam: Natrium-chloride, Zout

Chemische formule: NaCl

Type van samenstelling: Zout

Relatieve moleculaire massa: 58.443 (neem 58,5 in chemische berekening)

Kristaltype: Ionisch kristal

Fysische eigenschappen: Dichtheid 2.165g/cm3 (25°C). Smeltpunt 800.7℃. Het kookpunt is 1465℃.

Bron: Geïntroduceerd in zout die gebied van zeewater (met een gemiddelde van natrium-chloride 2,4%), droog in de zon, wordt en om wordt gekristalliseerd geconcentreerd om een ruw product te verkrijgen. Het ruwe zout bevat onzuiverheden (MaCl2 en CaCl2) en is waarschijnlijker aan deliquesce in de lucht. Het zeewater kan ook door stoom worden verwarmd, door een zandfilter worden gefiltreerd, en door de elektrodialyse van het ionenuitwisselingsmembraan worden geconcentreerd om pekel die (160-180g/L van natrium-chloride bevatten) te verkrijgen. Het halogenidegips wordt gestort door verdamping en gecentrifugeerd om het voorbereide chloornatrium 95% te verkrijgen of meer (vochtigheid 2%) kan droog zijn.

Het rotszout en de zoute meerpekel kunnen ook als grondstoffen worden gebruikt en droog in de zon om ruw zout te verkrijgen. Wanneer de ondergrondse pekel en goed het zout als grondstoffen worden gebruikt, worden zij voorbereid door drie-gevolg of vier-gevolg verdamping en concentratie, precipitatie van kristallen, en centrifugaalscheiding.

 

gebruik

 

1. Gebruik in het leven

 

Het zout in ons leven wordt gebruikt is niet alleen een specerij die. Het lijstzout kan porselein stevig „meer maken“;

Het kan roest verwijderen; het heeft een sterk sterilisatieeffect; het kan koppige vlekken op wat meubilair verwijderen.

 

2. Het gebruik van zout in geneeskunde en gezondheid

 

Een bepaalde concentratie van zout kan voor de keel geven en antitussive; verhinder tandbederf, hemostasis, duidelijke maagbrand; anti-compensatie en anti-hoofdroos, anti-eczema, anti-eczema, behandeling van brandwonden; en huid die, het ontvetten schoonheid reinigen witten; de ontsmetting, ontgifting, ontsmettingsontgifting, elimineert schouderpijn en verhindert klemmen.

 

3. Het gebruik van zout in de industrie

 

Het wordt wijd gebruikt in zeep productie, keramiek, glasproductie, dagelijkse chemische producten, aardolieboring, boringsvloeistoffen, voltooiingsvloeistoffen, petrochemische dehydratievloeistoffen, vroege sterkteagenten in de bouwnijverheid, stollingsmiddelen voor de productie van deklagen, latexstollingsmiddelen in de rubberindustrie, en papierfabricage Industriële additieven en papierafval de deinking, anorganische chemische grondstoffen en agenten van de sulfaatverwijdering in de chemische industrie, natriumalginate stollingsmiddel, preventie van tarwe, appel, kool en andere verrotting en voedselbewaarmiddelen, voorbereiding van natriummetaal en andere natriumsamenstellingen, het middel van de Staalthermische behandeling, enz. In waterbehandeling, de verwijdering van de wegsneeuw, koeling en koeling, heeft het zout ook een brede waaier van gebruik.

 

4. Het gebruik van zout in landbouw en veeteelt

 

Het zout moet aan vee en gevogeltevoer worden toegevoegd; vele mariene dieren in dierentuinen moeten ook met zout worden gevoed; het zoute water kan worden geselecteerd; in zuidelijk China, kan het zout ook als meststof worden gebruikt.

 

Kristal Natuurlijk Zon Gebeëindigd Overzees Zout Natrium-chloride 0

Contactgegevens
vivian

WhatsApp : +008615063431351