products

Het Natrium-chloridezout van voedselrang 7647-14-5

Basisinformatie
Plaats van herkomst: SHANDONG, CHINA
Merknaam: AC
Certificering: ISO
Modelnummer: Natrium-chloride voor schoonheidsmiddelen
Min. bestelaantal: 25tons
Prijs: 100usd
Verpakking Details: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000tons/weekly
Gedetailleerde informatie
Gebruik: Diverse producten gemarineerd zwembad Cas: 7647-14-5
Type: 0.150.85mm Norm: GB/T5461
Hoog licht:

7647-14-5

,

0.85mm chloride salt


Productomschrijving

Van de het Natrium-chlorideuitvoer van de voedselrang het Gezouten Zout van de de Papierindustrie Zoute, Natuurlijke Chemische Witte Pool

Natrium-chloride

Chemische naam in Chinees: natrium-chloride

 

Engelse naam: Natrium-chloride, Zout

 

Chemische formule: NaCl

 

Type van samenstelling: Zout

 

Relatieve moleculaire massa: 58.443 (neem 58,5 in chemische berekening

 

Kristaltype: Ionisch kristal

 

Fysische eigenschappen: Dichtheid 2.165g/cm3 (25°C). Smeltpunt 800.7℃. Het kookpunt is 1465℃.

 

Bron: Geïntroduceerd in zout die gebied van zeewater (met een gemiddelde van natrium-chloride 2,4%), droog in de zon, wordt en om wordt gekristalliseerd geconcentreerd om een ruw product te verkrijgen. Het ruwe zout bevat onzuiverheden (MaCl2 en CaCl2) en is waarschijnlijker aan deliquesce in de lucht. Het zeewater kan ook door stoom worden verwarmd, door een zandfilter worden gefiltreerd, en door de elektrodialyse van het ionenuitwisselingsmembraan worden geconcentreerd om pekel die (160-180g/L van natrium-chloride bevatten) te verkrijgen. Het halogenidegips wordt gestort door verdamping en gecentrifugeerd om het voorbereide chloornatrium 95% te verkrijgen of meer (2%-vochtigheid) kan droog zijn.

 

gebruik

 

Het industriële zout wordt wijd gebruikt, specifiek in de volgende gebieden:

 

1. Toepassing in de chemische industrie

 

De chemische industrie is de basisindustrie van de nationale economie. Triacid (zwavelzuur, zoutzuur, salpeterzuur) en twee alkali (sodaas, bijtende soda) zijn de fundamentele chemische industrie, en het zoutzuur, sodaas, en de bijtende soda wordt geproduceerd uit zout als belangrijkste grondstof, en elke ton sodaas of bijtende sodaproductiekosten 1,2 ~1,4 ton ruw die zout, in de productie van meer dan 80 fundamentele chemische producten zoals natriumalkali, chloor en chloorderivaten die wereldwijd wordt gebruikt, van meer dan 60% van de totale zoute consumptie van de wereld rekenschap geven. In industrieel ontwikkelde landen, chemische zoute over het algemeen rekening voor meer dan 90% van de totale zoute consumptie. Daarom kan men zeggen dat de uitvoerige ontwikkeling van de nationale economie van de ontwikkelde chemische industrie afhangt, die op zijn beurt van de ontwikkelde zoute industrie afhangt.

 

2. Toepassing in de kleurstofindustrie

 

De grondstoffen algemeen in de kleurstofindustrie worden gebruikt, zoals bijtende soda, sodaas en chloorgas, worden direct geproduceerd uit zout dat. Het zoutzuur, het natriumsulfide, het verzekeringspoeder, enz. zijn chemische die producten door diepe verwerking van zout worden verkregen; bovendien wordt een hoop van zout ook direct verbruikt. Daarom naast de chlooralkali-industrie, is de kleurstofindustrie één van de industrieën die een dichte verhouding met de zoute industrie hebben. En bijna verbruikt elke stap in het proces van de kleurstofproductie een bepaalde hoeveelheid zout.

 

3. Toepassing in de metallurgische industrie

 

Het zout wordt gebruikt als chlorerende roosterende agent en dovende agent in de metallurgische industrie, en ook als desulfurizing agent en verduidelijkende agent voor de ertsen van het verwerkingsmetaal. De staalproducten en de staalgewalste producten worden ondergedompeld in keukenzoutoplossing om de oppervlakte vaste vorm te geven en de oxydefilm te verwijderen. De zoute chemische producten zijn nodig voor het inleggen van strookstaal en roestvrij staal, aluminiumuitsmelting, elektrolytisch het oplossen metaalnatrium en andere bakselhulp, evenals uitsmeltings vuurvaste materialen.

 

4. Toepassing in de bouwmaterialenindustrie

 

De sodaas van zout wordt gemaakt is de belangrijkste grondstof voor glasproductie die. Bovendien om bellen in glas te elimineren zijn de vloeistof wanneer het smeltende glas, een bepaalde hoeveelheid klaarsel moet worden toegevoegd, en het zout ook een component van algemeen gebruikte klaarsels. De hoeveelheid zout is over 1% van de glassmelting.
Het algemene steengoed, de keramische tegels en het aardewerk vereisen zout als verglazingsagent. De zoute consumptie per kubieke meter van aardewerk is 0,5 tot 3 kg.
om de prestaties van het emailemail te verbeteren, moeten sommige emailadditieven vóór de emaildeklaag worden toegevoegd. Het zout is een soort emailadditief, dat in de oppervlakteglans wordt gebruikt om de sterkte van het poeder te verhogen en de capaciteit te verbeteren om zich tegen het noteren en schuring te verzetten na het maken van het email. Voor elk 100 kg glansdunne modder, is de maximumhoeveelheid zout 0,3 kg.

 

5. Toepassing in de machinesindustrie

 

Tijdens afgietsel, kan het zout als uitstekend bindmiddel voor non-ferrometalen en legering worden gebruikt die middelgroot zand gieten. Bij hoge temperaturen, bevordert het zout zacht de gietende kern om te worden, daardoor verhinderend het voorkomen van hete barsten in het afgietsel. Vergeleken met organische bindmiddelen, produceert het zout ook de minste schadelijke gassen bij hoge temperaturen.
In de thermische behandeling van staalmechanische gedeelten of hulpmiddelen, is het het meest meestal gebruikte het verwarmen materiaal een zoute badoven. Vergeleken met doosoven het verwarmen, heeft de zoute badoven vele voordelen zoals gemakkelijke temperatuurcontrole, het eenvormige verwarmen, snelle het verwarmen snelheid, het lokale verwarmen, slanke werkstukken die niet gemakkelijk zijn te buigen, en oxydatie en ontkoling. Tegelijkertijd, wordt het gebruikt als algemeen gebruikte katalysator in de het carbureren chemische thermische behandeling. Tijdens de thermische behandeling, die met pekel doven kan een idealer effect ook verkrijgen.
De ijzerhoudende metalen, het koper, en de koperlegeringen allen vereisen zout voor het sterke inleggen alvorens te galvaniseren.

 

6. Toepassing in de aardolieindustrie

 

Tijdens oliebronboring, om de integriteit van de kern van het rotszout te beschermen, is het noodzakelijk om zout toe te voegen aan de modder als stabilisator, en het zoute chemische sulfaat van het productbarium te gebruiken om het gewicht van de boringsmodder te verhogen en als regelgever te handelen. In aardolieraffinage, om de watermist in benzine te verwijderen, wordt het zout gebruikt als ontwaterende agent. In het proces van de kerosineraffinage, wordt het zout gebruikt als filterlaag om onzuiverheden te verwijderen. Vele zoute chemische producten worden ook wijd gebruikt in de aardolieindustrie. Bijvoorbeeld, kunnen sommige in olie oplosbare zouten van het organisch zuurbarium als versnellers van de benzineverbranding worden gebruikt om volledige verbranding van benzine te bevorderen; het magnesiumoxide, het magnesiumhydroxyde en het magnesiumcarbonaat kunnen als aswijziging worden gebruikt het aan stookolie wordt toegevoegd om corrosie op hoge temperatuur van vanadiumsamenstelling te verhinderen; het boriumnitride van borium wordt gemaakt aangezien de grondstof hardheid gelijk aan diamant heeft, en zijn stabiliteit zijn beter dan diamant bij op hoge temperatuur van 1500-1600℃ die. De harde materialen worden gebruikt om boorbeetjes voor olieboring te produceren.

Het Natrium-chloridezout van voedselrang 7647-14-5 0

Het Natrium-chloridezout van voedselrang 7647-14-5 1

Contactgegevens
vivian

WhatsApp : +008615063431351