products

Industrieel 96%-de Chemische producten Zonne Ruw Zout van de Waterbehandeling

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HC
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: zout
Min. bestelaantal: 25tons
Prijs: 125usd
Verpakking Details: 20kgs/bag 25kgs/bag, 50kgs/bag of zoals aangepast
Levertijd: 10-15 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000tons/weekly
Gedetailleerde informatie
Producttype: Ruw zout Zuiverheid (%): 96%
Verpakking: 50kgs/bag of zoals aangepast Toepassing: Waterbehandeling, Water Softeing, Waterontharder
Verschijning: Witte Korrel/Tablet Andere Naam: NaCl, Natriumwaterstofchloride, Natrium-chloride, Zout
Molecuulgewicht: 58.44 Wateroplosbaarheid: 360 g/L (20 graden Celsius)
Hoog licht:

96% Water Treatment Chemicals

,

Water Softener Solar Coarse Salt

,

360 g/L Solar Coarse Salt


Productomschrijving

Zout van de Shandong het Industriële Zoute Directe groot-Korrel voor het Zonne Ruwe Zout van de Waterbehandeling

 

 

Industrieel 96%-de Chemische producten Zonne Ruw Zout van de Waterbehandeling 0

 

Specificatie

 

Industrieel 96%-de Chemische producten Zonne Ruw Zout van de Waterbehandeling 1

 

 

Ongeveer Ruw

 

Het ruwe zout heeft de kenmerken van grote deeltjes, kleine specifieke hitte, meer hitteabsorptie, vrij eenvormige hittedissipatie en vrij langzame hitte, zodat lange tijd duurt het hittekompres met ruw zout. De behandeling van het boilerwater. Volgens het specifieke boilermodel, zijn er verschillende eisen ten aanzien van granularity van industrieel zout. Sommige boilers kunnen groot korrelig zout van ongeveer 0.51.5cm slechts gebruiken; terwijl andere boilers geen specifieke eisen ten aanzien van granularity van zout hebben, die lichtjes gebroken is. Zowel kan het zoute als grote korrelzout worden gebruikt.
In de druk en vervende industrie, wordt het industriële zout gebruikt in diverse processen om te drukken en te verven. Er kunnen onzuiverheden en precipitatie na wat industrieel gezouten water zijn. Het normale ruwe zout zal deze situatie hebben. Wanneer het verschepen, zullen wij proberen om wit en schoon zout voor levering te kiezen.


Het werk Principe

 

Er zijn vele methodes van de waterbehandeling, maar de belangrijkste, geavanceerde en geschikte technologie van de waterbehandeling is ionenuitwisselingstechnologie.

De ionendieuitwisselingshars in geavanceerde waterzuiveringsinstallaties is wordt gebruikt gewoonlijk sulfonaattype de hars van de natrium ionenuitwisseling. Na het ruwe water om behandelde passen te zijn door de hars, kunnen de schadelijke onzuiverheidsionen (hoofdzakelijk van van het calciumca, magnesium en Mg ionen) in het water in de hars worden geadsorbeerd om het doel te bereiken om waterkwaliteit te zuiveren. Met de verhoging van de capaciteit van de waterbehandeling, worden more and more onzuiverheden geadsorbeerd, en de adsorptiecapaciteit van de hars zal geleidelijk aan verminderen. Die de onzuiverheden te verwijderen door de hars (hoofdzakelijk calciumca, de ionen van magnesiummg) worden geadsorbeerd, zijn de natriumionen (Na) nodig. Door te polijsten, worden de onzuiverheidsionen door de hars (hoofdzakelijk van van het calciumca, magnesium en Mg ionen) worden geabsorbeerd vervangen door ionenuitwisseling om de adsorptiecapaciteit van de ionenuitwisselingshars te herstellen die. Dit proces wordt ook genoemd de regeneratie van de ionenuitwisselingshars. Het Productnaam van de productinleiding: Het zachte water zout Andere naam: Van de de regeneratieagent van de ionenuitwisselingshars het Natrium-chlorideinhoud: ≥ 99,50% Moleculaire formule: NaCl2 Vochtigheid (g/100g): ≤ 1,0 Niet in water oplosbare kwestie (g/100g): Verschijning ≤ 2,0: zuiver Wit, geen onzuiverheden
Uitvoerende norm: GB/T5461

CAS Number: 7647-14-5

Dit product wordt speciaal verwerkt om calcium en magnesiumionen in de verzadigde hars en ander water en alkalionzuiverheden in het water effectief te verwijderen, de hars te regenereren en te verminderen, uw water schoner en duidelijk te maken, en de watervoorzieningspijpleiding van schaal vlot en vrij lange tijd te houden. , Na gebruik, is er geen residu, geen geur, hoger dan regenerant in dezelfde omstandigheden, geschikt voor diverse types van waterontharders.

Het water het zacht worden zout door ons bedrijf, naast de gebruikelijke fysieke en chemische indicatoren wordt geproduceerd, is van mening dat de traditionele natrium zoute tabletten niet de functie van het verwijderen van zwaar metaalionen in de hars hebben, die de ionenuitwisselingshars veroorzaken om na een periode van gebruik te ontbreken dat. De voedselrang wordt toegevoegd. De de onzuiverheids ionenaaseter van het hoog rendement zware metaal verzekert en verbetert de kwaliteit van gezuiverd water (drinkwater), en breidt effectief de levensduur van ionenuitwisselingshars uit.

Dit product wordt speciaal verwerkt in witte tabletten met grote deeltjesgrootte, eenvormige deeltjes en hoge zuiverheid. De klanten zijn welkom om oprecht samen te werken!

 

Toepassing

 

Gebruikt in de behandeling van het boilerwater, looierij en metallurgie, de staalindustrie, chemische grondstoffenproductie, zout voor heet kompres

Industrieel 96%-de Chemische producten Zonne Ruw Zout van de Waterbehandeling 2

 

De productie toont

 

Industrieel 96%-de Chemische producten Zonne Ruw Zout van de Waterbehandeling 3

 

Ander zout (natrium-chloride)

Industrieel 96%-de Chemische producten Zonne Ruw Zout van de Waterbehandeling 4

Contactpersoon

 

Industrieel 96%-de Chemische producten Zonne Ruw Zout van de Waterbehandeling 5

 

Contactgegevens
vivian

WhatsApp : +008615063431351