products

Witte het Voer Zoute Additieven van het Veeteeltnatrium-chloride

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HC
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: zout
Min. bestelaantal: 25tons
Prijs: 125usd
Verpakking Details: 20kgs/bag 25kgs/bag, 50kgs/bag of zoals aangepast
Levertijd: 10-15 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000tons/weekly
Gedetailleerde informatie
Producttype: Het Zout van voeradditieven Zuiverheid (%): 95.5%
Verpakking: 50kgs/bag of zoals aangepast Toepassing: Voeg speciaal zout voor veeteelt toe
Verschijning: Witte Korrel/Tablet Andere Naam: NaCl, Natriumwaterstofchloride, Natrium-chloride, Zout
Molecuulgewicht: 58.44 Water: ≤3.2%
Grootte (0.71mm): ≥85% Plaats: Zoute basis
Hoog licht:

Animal Husbandry Feed Salt Additives

,

3.2% Feed Salt Additives


Productomschrijving

Zout van de Shandong het Industriële Zoute Directe groot-Korrel voor het Zonne Ruwe Zout van de Waterbehandeling

 

 

 

Inleiding

 

 

De belangrijkste chemische samenstelling van voerzout is natrium-chloride, dat een belangrijk mineraal in vee en gevogeltevoer en een essentiële substantie voor leven-ondersteunende activiteiten is. Het natrium kan het zuur-basisevenwicht van bloed en weefselvloeistof handhaven, de stabiliteit van normale osmotische druk regelen, de afscheiding van speeksel stimuleren, en de eetlust van vee en gevogelte bevorderen. Het natrium kan de synthese van organisch stof zoals vet en proteïne in het metabolische proces bevorderen; het houdt het spijsverteringssap in de darmen alkalisch, kan amylase activeren, en kan het maagzuur zuurrijk houden en heeft een bactericidal effect. De zoute deficiëntie of het ontoereikende zoutgehalte in voer zal verlies van eetlust, spijsverteringswanorde, en de ontwikkeling van pica veroorzaken. In strenge gevallen, lijden het vee en het gevogelte aan gebrek aan energie, de belemmerd groei of gewichtsverlies. Als de zeugen en de koeien eten of minder zout niet eten, zal de melk worden verminderd, die de gezonde groei van biggetjes en cowboys zal beïnvloeden. De ontoereikende zoute levering in het dieet van legkippen zal lichaamsgewicht en eigewicht verminderen, en het aantal eieren zal ook verminderd worden. Niet alleen moeten zout er in het voer voor vee en gevogelte, maar ook het voer voor het fokken van vissen zijn. Dit kan vissen intestinale ziekten verhinderen, en verhoogt tegelijkertijd voedselopname, die aan de groei van vissen voordelig is.

De inhoud van natrium en chloor in installatievoer is zeer klein, wat over het algemeen niet aan de fysiologische behoeften van vee en gevogelte kan voldoen. Daarom moet het zout aan voer worden toegevoegd. Gemiddeld, eten de vleesvarkens 3-6 gram zout per dag, eten de zwangere zeugen 6-9 gram, en de melk afscheidende zeugen eten 19-26 gram; de kippen eten 0,3% van het voer.

Witte het Voer Zoute Additieven van het Veeteeltnatrium-chloride 0

 

Specificatie

 

Witte het Voer Zoute Additieven van het Veeteeltnatrium-chloride 1

 

 

Ongeveer Ruw

 

Het ruwe zout heeft de kenmerken van grote deeltjes, kleine specifieke hitte, meer hitteabsorptie, vrij eenvormige hittedissipatie en vrij langzame hitte, zodat lange tijd duurt het hittekompres met ruw zout. De behandeling van het boilerwater. Volgens het specifieke boilermodel, zijn er verschillende eisen ten aanzien van granularity van industrieel zout. Sommige boilers kunnen groot korrelig zout van ongeveer 0.51.5cm slechts gebruiken; terwijl andere boilers geen specifieke eisen ten aanzien van granularity van zout hebben, die lichtjes gebroken is. Zowel kan het zoute als grote korrelzout worden gebruikt.
In de druk en vervende industrie, wordt het industriële zout gebruikt in diverse processen om te drukken en te verven. Er kunnen onzuiverheden en precipitatie na wat industrieel gezouten water zijn. Het normale ruwe zout zal deze situatie hebben. Wanneer het verschepen, zullen wij proberen om wit en schoon zout voor levering te kiezen.


Het werk Principe

 

Er zijn vele methodes van de waterbehandeling, maar de belangrijkste, geavanceerde en geschikte technologie van de waterbehandeling is ionenuitwisselingstechnologie.

De ionendieuitwisselingshars in geavanceerde waterzuiveringsinstallaties is wordt gebruikt gewoonlijk sulfonaattype de hars van de natrium ionenuitwisseling. Na het ruwe water om behandelde passen te zijn door de hars, kunnen de schadelijke onzuiverheidsionen (hoofdzakelijk van van het calciumca, magnesium en Mg ionen) in het water in de hars worden geadsorbeerd om het doel te bereiken om waterkwaliteit te zuiveren. Met de verhoging van de capaciteit van de waterbehandeling, worden more and more onzuiverheden geadsorbeerd, en de adsorptiecapaciteit van de hars zal geleidelijk aan verminderen. Die de onzuiverheden te verwijderen door de hars (hoofdzakelijk calciumca, de ionen van magnesiummg) worden geadsorbeerd, zijn de natriumionen (Na) nodig. Door te polijsten, worden de onzuiverheidsionen door de hars (hoofdzakelijk van van het calciumca, magnesium en Mg ionen) worden geabsorbeerd vervangen door ionenuitwisseling om de adsorptiecapaciteit van de ionenuitwisselingshars te herstellen die. Dit proces wordt ook genoemd de regeneratie van de ionenuitwisselingshars. Het Productnaam van de productinleiding: Het zachte water zout Andere naam: Van de de regeneratieagent van de ionenuitwisselingshars het Natrium-chlorideinhoud: ≥ 99,50% Moleculaire formule: NaCl2 Vochtigheid (g/100g): ≤ 1,0 Niet in water oplosbare kwestie (g/100g): Verschijning ≤ 2,0: zuiver Wit, geen onzuiverheden
Uitvoerende norm: GB/T5461

CAS Number: 7647-14-5

Dit product wordt speciaal verwerkt om calcium en magnesiumionen in de verzadigde hars en ander water en alkalionzuiverheden in het water effectief te verwijderen, de hars te regenereren en te verminderen, uw water schoner en duidelijk te maken, en de watervoorzieningspijpleiding van schaal vlot en vrij lange tijd te houden. , Na gebruik, is er geen residu, geen geur, hoger dan regenerant in dezelfde omstandigheden, geschikt voor diverse types van waterontharders.

Het water het zacht worden zout door ons bedrijf, naast de gebruikelijke fysieke en chemische indicatoren wordt geproduceerd, is van mening dat de traditionele natrium zoute tabletten niet de functie van het verwijderen van zwaar metaalionen in de hars hebben, die de ionenuitwisselingshars veroorzaken om na een periode van gebruik te ontbreken dat. De voedselrang wordt toegevoegd. De de onzuiverheids ionenaaseter van het hoog rendement zware metaal verzekert en verbetert de kwaliteit van gezuiverd water (drinkwater), en breidt effectief de levensduur van ionenuitwisselingshars uit.

Dit product wordt speciaal verwerkt in witte tabletten met grote deeltjesgrootte, eenvormige deeltjes en hoge zuiverheid. De klanten zijn welkom om oprecht samen te werken!

 

Toepassing

 

Gebruikt in de behandeling van het boilerwater, looierij en metallurgie, de staalindustrie, chemische grondstoffenproductie, zout voor heet kompres

Witte het Voer Zoute Additieven van het Veeteeltnatrium-chloride 2

 

De productie toont

 

Witte het Voer Zoute Additieven van het Veeteeltnatrium-chloride 3

 

Ander zout (natrium-chloride)

Witte het Voer Zoute Additieven van het Veeteeltnatrium-chloride 4

Contactpersoon

 

Witte het Voer Zoute Additieven van het Veeteeltnatrium-chloride 5

 

Contactgegevens
vivian

WhatsApp : +008615063431351