products

99% farmaceutisch Crystal Magnesium Sulfate Heptahydrate 30 Netwerk

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HC
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: magnesiumsulfaat
Min. bestelaantal: 25tons
Prijs: 195-235
Verpakking Details: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000tons/monthly
Gedetailleerde informatie
Classificatie: Sulfaat Type: magnesiumsulfaat, Heptahydraat
CAS: 10034-99-8 Rang: Pharmaceutica, Landbouwrang, Industriële Rang, Voerrang
Verschijning: wit kristal Punt: MgSO4.7H2O Magnesiumsulfaat
Verpakking: 25kgs of zoals aangepast Mf: MgSO4.7H2O
Hoog licht:

99% Crystal Magnesium Sulfate

,

Farmaceutisch Crystal Magnesium Sulfate

,

10034-99-8


Productomschrijving

Het farmaceutische netwerk van het sulfaatheptahydraat 20-30 van het rangmagnesium

 

Moleculaire formule: MgSO4·7H2O molecuulgewicht: 246.37 CAS No: 10034-99-8

Specificatie

Punten Specificatie
Verschijning Wit Kristal
Zuiverheid ≥99%
MgSO4 ≥48.59%
MgO ≥16.2%
Mg ≥9.8%
pH 5.0-9.5
Fe ≤0.0008%
Pb ≤0.0006%
Zoals ≤0.0002%

 

) Het magnesiumsulfaat kan het centrale zenuwstelsel remmen, skeletachtige spieren ontspannen, de gevolgen van kalmeren, anti-kramp hebben, en intracranial druk verminderen. Het wordt vaak gebruikt om uitbarstingen, eclampsia, uremie, tetanus en encefalopathie met te hoge bloeddruk te behandelen. Het grootste deel van het 10%-magnesiumsulfaat de diepe intramusculaire injectie van 10 ml of langzaam ingedruppeld die in een oplossing met 5%-glucose aan 2% aan 2,5% wordt verdund. Nochtans, zou men moeten opmerken dat de directe intraveneuze injectie of de hoog-dosis intramusculaire injectie van magnesiumsulfaat zeer gevaarlijk zijn. Over het algemeen, 25%-kan het magnesiumsulfaat tot 15 ml elke keer worden gebruikt. Besteed aandacht aan de ademhaling van de patiënt en bloeddruk wanneer het gebruiken van het. De trage kniereflex is een belangrijk teken van voldoende magnesiumionen.

 

(2) het magnesium speelt een uiterst belangrijke rol in het metabolisme van suiker en proteïne. Als de kinderen tijdens de de groei en ontwikkelingsperiode indigestie hebben en vitamine D gebruiken, zou het magnesium moeten worden aangevuld.

 

(3) het magnesium heeft vele fysiologische functies gelijkend op kalium. Aangezien de klinische manifestaties van magnesiumdeficiëntie aan kaliumdeficiëntie gelijkaardig zijn, wordt de magnesiumdeficiëntie vaak overzien. Wanneer de symptomen niet na kaliumaanvulling tijdens kaliumdeficiëntie worden verbeterd, zou de mogelijkheid van magnesiumdeficiëntie als eerste moeten worden beschouwd, zodat hypomagnesemia kan op tijd worden verbeterd. Daarom zouden de patiënten met infusie op lange termijn aandacht aan magnesiumaanvulling moeten besteden terwijl het aanvullen van kalium. Het toevoegen van 1 gram magnesiumsulfaat aan de dagelijkse infusie kan het voorkomen van hypomagnesemia verhinderen.

 

(4) wanneer de patiënten met hartontoereikendheid vingerhoedskruiddrugs gebruiken, kan de aangewezen aanvulling van magnesiumzouten worden gebruikt om laag magnesium te verhinderen de giftigheid van vingerhoedskruid te verergeren. Klinisch, zijn de magnesiumzouten vaak efficiënt in het behandelen van hartkloppingen.

 

(5) het mondelinge magnesiumsulfaat wordt zelden geabsorbeerd in de darmen, zodat is er geen dergelijk gebruik. Maar het mondelinge magnesiumsulfaat heeft een goede catharsisfunctie, zodat wordt het magnesiumsulfaat ook genoemd Epsom-zout. Nadat de mondelinge oplossing van het magnesiumsulfaat de intestinale holte bereikt, heeft het een bepaalde osmotische druk, zodat het water in de darm niet door de intestinale muur wordt geabsorbeerd. De darm behoudt heel wat water, dat peristalsis van de darm kan mechanisch bevorderen om te zuiveren. Daarom kan het magnesiumsulfaat worden gebruikt om constipatie en abnormale gisting in de darmen te behandelen; wanneer gebruikt met een insektenwerend middel, kunnen de intestinale wormen gemakkelijk worden gelost. Los 5-20 gram magnesiumsulfaat in op 100-400 milliliters warm water telkens als en neem het mondeling eens in de ochtend. De concentratie is niet gemakkelijk te hoog te zijn, is 5% beter, anders zal de darmbeweging worden vertraagd.

 

(6) het magnesiumsulfaat kan mucosa van de twaalfvingerige darm, reflexively oorzaak bevorderen de gemeenschappelijke bile-duct sfincter om en gallbladder aan contract te ontspannen, daardoor bevorderend het leegmaken van gallbladder en het ten goede komen van aan gallbladder. Het kan worden gebruikt om cholecystitis en cholelithiasis, 2 tot 5 gram elke keer, 3 keer per dag, mondeling vóór maaltijd of tussen maaltijd te behandelen. 50% het magnesiumsulfaat is verdund aan 33% (hoge concentratie), 5ml Tid.

 

(7) het magnesiumsulfaat kan voor gastro-intestinale weergave worden gebruikt

 

(8) het tegen ontstekingen en zwellen van de 50%-oplossing van dit product wordt toegepast op het getroffen gebied voor extern gebruik, dat het effect van anti-inflammatory en het zwellen heeft.

 

De externe toepassing van het poeder van het magnesiumsulfaat kan het zwellen verminderen. Het wordt gebruikt om het zwellen te behandelen nadat de de lidmaatverwondingen en hulp ruwe huid verbeteren.

 

Het magnesiumsulfaat is gemakkelijk oplosbaar in water, niet door mondeling beleid wordt geabsorbeerd dat. De magnesiumionen en de sulfaationen in de waterige oplossing worden niet gemakkelijk geabsorbeerd door de intestinale muur, die de osmotische druk in de darm verhogen, en het water in de bewegingen van de lichaamsvloeistof aan de intestinale holte, die het volume van de intestinale holte verhoogt. De intestinale muur breidt zich uit, daardoor bevorderend het afferente zenuweinde in de intestinale muur, reflexively veroorzakend verhoging van darmmotiliteit en catharsis, die op alle intestinale segmenten handelt, zodat is het effect snel en sterk. Gebruikt als catharsisagent en drainageagent van de twaalfvingerige darm.

 

Worden de intraveneuze injectie van het magnesiumsulfaat en de intramusculaire injectie hoofdzakelijk gebruikt voor anti-uitbarstingen. Het kan vasodilatation en lagere bloeddruk veroorzaken. wegens het centrale remmende effect van magnesiumsulfaat, skeletachtige spierontspanning en bloeddrukvermindering, wordt het hoofdzakelijk gebruikt klinisch om eclampsia en tetanus te verlichten. De uitbarstingen worden ook gebruikt voor de behandeling van crisis met te hoge bloeddruk. Het wordt ook gebruikt om bariumzout te ontgiften.

Contactgegevens
vivian

Telefoonnummer : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351