products

Landbouwkorrel 14567-64-7 van het Magnesiumsulfaat voor Grondvruchten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HC
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: magnesiumsulfaat
Min. bestelaantal: 25tons
Prijs: 195-235
Verpakking Details: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000tons/monthly
Gedetailleerde informatie
Classificatie: Sulfaat Type: magnesiumsulfaat, Heptahydraat
CAS: 10034-99-8 Rang: Meststof
Verschijning: Poeder of korrel Punt: MgSO4.7H2O Magnesiumsulfaat
Verpakking: 25kgs of zoals aangepast Mf: MgSO4.7H2O
Hoog licht:

14567-64-7

,

De Korrel van het magnesiumsulfaat

,

de Korrel van het groentenheptahydraat


Productomschrijving

De landbouw van het het Magnesiumsulfaat van het Rangpoeder Korrel CAS No: 14567-64-7 voor Grondvruchten en groenten

 

Moleculaire formule: MgSO4·H2O molecuulgewicht: 138.37 CAS No: 14567-64-7

 

Totaal magnesiumoxide 25%

 

In water oplosbaar magnesiumoxide 21%

 

Granularity 25mm

 

Verschijning: Grijs korrel of poeder

 

De magnesiumdeficiëntie in gewassen kan aan sterke grondzuurheid, hoog calciumgehalte in de grond, of teveel kaliummeststof toe te schrijven zijn, die magnesiumdeficiëntie veroorzaakt. De hoeveelheid toegepaste magnesiummeststof varieert met grondgewassen.

 

Het effect van de meststof van het magnesiumsulfaat:

Het hoge veelvoudige bebouwen van vruchten en groenten, de hoge input en de bovenmatige bemesting of voedende onevenwichtigheid zijn naar voren gebogen aan fysiologische problemen. Momenteel, is de magnesiumdeficiëntie in meloenen, vruchten en groenten gemeenschappelijk in onze stad, die ernstig de opbrengst en de kwaliteit van gewassen beïnvloedt. Het moet aandacht aan door agro-technici en landbouwers worden besteed. Het magnesium van het gewassengebrek, de kleur van het midden en lager de bladeren verdwijnen langzaam, en de aders van de bladeren over het algemeen blijven groen, maar het bladvlees is vergeeld en kijkt als „ribben“, en zelfs zijn de bladeren geschroeid en de installatiegroei wordt geblokkeerd. Om de fysiologische magnesiumdeficiëntie van gewassen te verbeteren, is het noodzakelijk om evenwichtige bemestingstechnieken en rationeel gebruik van organische meststoffen en chemische meststoffen te bevorderen; bevorder padie en droge vruchtwisseling en vruchtwisseling tussen gewassen; de juiste toepassing van magnesiumsulfaat is een zeer doeltreffende maatregel die de symptomen van magnesiumdeficiëntie kan beduidend verminderen.

Volgens experimenten, is het magnesiumsulfaat die (MgO26%28% bevatten) per mu ongeveer 7,5 kg als basismeststof.

Landbouw het Sulfaatheptahydraat van het Rangmagnesium

In landbouw en tuinbouw, wordt het magnesiumsulfaat gebruikt om magnesium-ontoereikende gronden (het magnesium is een essentieel element van de chlorofylmolecule) te verbeteren. Dit wordt het meest meestal gebruikt voor ingemaakte installaties, of magnesium hongerige gewassen zoals aardappels, rozen, tomaten, peper en hennep. Het voordeel om magnesiumsulfaat over andere amendementen van de het sulfaatgrond van het magnesiummagnesium te gebruiken (zoals dolomitic kalk) is zijn hoge oplosbaarheid.

De meststof van het magnesiumsulfaat, poeder, totale magnesiumoxideinhoud van 25%, in water oplosbare lichtjes oplosbare magnesiumoxideinhoud van 8%.

De verschillende gronden hebben verschillende magnesiuminhoud, zodat is het effect van het toepassen van magnesiummeststof verschillend. Over het algemeen, bevatten de zure grond, de moerasgrond en de zandige grond lagere magnesiuminhoud, en het effect van het toepassen van magnesiummeststof is duidelijker.

De magnesiuminhoud in verschillende installaties is verschillend. Het magnesium is meestal aanwezig in de bladeren in het vroege stadium van de groei, en dan overgebracht naar de zaden in het fruiting stadium en opgeslagen in de vorm van phytate. Het magnesium neemt aan chlorofylsynthese en fotosynthese, eiwitsynthese, en magnesiumactivering deel in installaties. Wanneer een installatie magnesium niet heeft, is zijn prominente manifestatie dat de inhoud van chlorofyldalingen en chlorose voorkomt. wegens de sterke mobiliteit van magnesium in het bastweefsel, verschijnen de symptomen van magnesiumdeficiëntie vaak eerst op oude bladeren en ontwikkelen zich geleidelijk aan tot nieuwe bladeren. Wanneer het magnesium ontoereikend is, zijn de installaties kort en groeien langzaam. Wanneer dicotyledonous installaties magnesium-ontoereikend zijn, worden de aders van de aders chlorose, en geleidelijk aan draai van lichtgroen tot geel of wit, en de bruine of purper-rode vlekken of de stroken van verschillende grootte zullen verschijnen; wanneer zal de strenge magnesiumdeficiëntie, het volledige blad sterven. Wanneer de grasachtige installaties magnesium-ontoereikend zijn, verschijnen de donkergroene vlekken in de chlorofylaccumulatie bij de basis van de bladeren, en de rest is lichtgeel; wanneer de strenge magnesiumdeficiëntie, de bladeren langzaam verdwijnt en stroken wordt, vooral verschijnen necrotic vlekken bij het uiteinde van het blad.

Contactgegevens
vivian

Telefoonnummer : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351