products

Ureum N46% min van de de Stikstofmeststof van Prilled Korrelige het Deeltjesgrootte 13.5mm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AC
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Ureum
Min. bestelaantal: 20tons
Prijs: 195-358
Verpakking Details: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 5000tons/monthly
Gedetailleerde informatie
Classificatie: Stikstofmeststof Type: 57-13-6
MF: H2NCONH2 (CO (NH2) 2) Zuiverheid: 99.9%min
Toepassing: Landbouw Kleur: Witte/Blauwe of Aangepaste Kleur
Verpakking: 50kgs/bag 25kgs/bag 1000kgs/bag MOQ: Prilled/22.5Tons, Granular/20Tons
Deeltjesgrootte: 0.852.8mm/24.75mm/13.5mm
Hoog licht:

Korrelige Stikstofmeststof

,

3.5mm Stikstofmeststof


Productomschrijving

Het Ureum N46%min Prilled van de stikstofmeststof of Korrelig, Deeltjesgrootte 13.5mm Ureum 46%

Ureum, ook als carbamide wordt het bekend, is een organische verbinding met chemisch formuleco (NH2) 2 die. Dit die amide heeft twee – NH2-groepen door een carbonyl (C=O) lid van zijn geworden van functionele groep. Het ureum dient een belangrijke rol in het metabolisme van stikstofhoudende samenstellingen door dieren en is de belangrijkste stikstofhoudende substantie in de urine van zoogdieren. Het is een kleurloos, geurloos vast lichaam, hoogst oplosbaar, en praktisch niet-toxisch in water (LD50 is 15 g/kg voor ratten). Opgelost in water, is het noch zuurrijk noch alkalisch. Het lichaam gebruikt het in vele processen, met name stikstofafscheiding. De lever vormt het door twee ammoniakmolecules (NH3) met een kooldioxide (Co2) molecule in de ureumcyclus te combineren.

PRODUCTnaam: UREUM

CAS NR: 57-13-6

Zuiverheid: N46%c
MOLECULAIRE FORMULE: CH4N2O

Toepassingen

1. Gebruikt voor het scheiden van lachgas, salpeterigzuur en chromatografie; ook gebruikt als biologische de groeiagenten.

2. Gebruikt voor de grondstof van meststoffen, dierenvoer, explosieven, stabilisatoren en de voorbereiding van urea-formaldehyde hars.

3. Het ureum is een belangrijke grondstof in de productie van pesticiden. Het kan voor het maken van fungiciden zoals cymoxanil, ethirimol, pesticidentriazophos, phosalone, pyrimidines oxychloride, fenitrothionnitril, tetramethrin, en sommige herbiciden worden gebruikt.

4. Gebruikt voor de stikstofmeststof in landbouw; gebruikt als voeradditieven in de industrie; gebruikt voor het maken van explosieven, stabilisatoren, en urea-formaldehyde harsen, enz.

5. Een gewassenmeststof voor het verbeteren van het gebruik van stikstofgehalte in ureum.

Specificatie

Stikstof 46%min
Vochtigheid 1%max
Biuret 1%max
Prilled 0.852mm
Korrelig 24mm 90-94%min
kleur Zuiver Wit
Straling Niet-Radiactive
Vrije Ammoniak

160pxt maximum p.p.m.

 

Ureum (Carbamide/de Rangcarbamide van USP van de Ureumoplossing) is gemakkelijk oplosbare stof in water en gebruikt als neutrale snel- bevrijd hoge concentratie van stikstofmeststof. Het is hygroscopisch in lucht en gemakkelijk het koeken. Het ureum wordt algemeen gebruikt in NPK-samengestelde meststoffen & de meststoffen van BB aangezien een fundamentele grondstof, het ook met zwavel of polymeer kan worden met een laag bedekt zoals langzaam-bevrijd of controle-bevrijde meststof. De toepassing op lange termijn van ureum niet blijft om het even welke schadelijke stoffen in de grond.

Maar het ureum bevat kleine hoeveelheid biuret in korrelingsprocédé, wanneer biuret de inhoud 1% overschrijdt, ureum kan niet worden gebruikt zoals het zaaien en bladmeststof.

Wegens de hoge stikstofconcentratie in ureum, is het zeer belangrijk om een gelijke verspreiding te bereiken. De boring moet niet op contact met of dicht bij zaad voorkomen, wegens het risico van germinatieschade. Het ureum lost in water voor toepassing op als nevel of door irrigatiesystemen.

Ureum N46% min van de de Stikstofmeststof van Prilled Korrelige het Deeltjesgrootte 13.5mm 0

 

A: Is het O.K. druk mijn embleem op zak?

B: Ja, doen wij OEM, Druk als uw ontwerp
 

 

A: gebruikte u de pallet toen schip de goederen?

 

B: Volgens het verzoek van de klant, de meesten stellen wij gebruiks geen pallet voor, omdat 24tons met pallet, 26tons zonder pallet.if de pallet gebruiken de prijs hoger is, moet de aanbieding inculde de lasten van pallet en meer lasten op haven zijn.
 

 

A: Welke documenten u kunnen na het verschepen leveren?

 

B: wij verstrekken B/L, Commerical-Rekening, Verpakkingslijst, COA, Certificaat van oorsprong, als behoeftesgs of ambassadecertificaat wij ook het voor u kunnen doen.
 

 

A: Wat is de gemeenschappelijkste fout in het bevruchten?

 

B: Zonder enige twijfel, over het bevruchten is de gemeenschappelijkste die fout door beginners en ervaren tuinlieden wordt gemaakt. Omdat enkel een weinig goed is

Contactgegevens
vivian

Telefoonnummer : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351