products

10034-99-8 de Chemische producten van de het Voedselrang van het magnesiumsulfaat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: HC
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Meststof
Min. bestelaantal: 25tons
Prijs: 195-235
Verpakking Details: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde informatie
Classificatie: Sulfaat Type: Mangaansulfaat
CAS: 10034-99-8 Rang: Voedselrang, Geneeskunderang
Toepassing: additief voor levensmiddelen en meststof Verschijning: wit kristal
Oplosbaarheid: Oplosbare stof binnen in water en zuur. Verpakking: 25kgs/bag
Hoog licht:

10034-99-8

,

De Chemische producten van de het Voedselrang van het magnesiumsulfaat


Productomschrijving

Prijs van de het magnesiumsulphate sulfato DE magnesio de zoute fabriek van het magnesiumsulfaat

 

Fysische eigenschappen
Oplosbaarheid: gemakkelijk oplosbaar in water, lichtjes oplosbaar in ethylalcohol, glycerine, ether, en onoplosbaar in aceton. [1]
Chemische aard
Stabiliteit: Het vochtvrije magnesiumsulfaat is gemakkelijk om water te absorberen, en het heptahydraat van het magnesiumsulfaat is gemakkelijk aan dehydratie
Giftigheid: lage giftigheid
Toxicologische gegevens: onderhuidse muis: LD50 645 mg/kg (onderhuidse muis); muis buikholte: 670-733mg/kg
Irritatie: Dit product kan maagpijn, het braken, waterige diarree, instorting, dyspnoe, blauwzucht, enz. [1] veroorzaken

De analyse vloeit voort:

Nr. Testpunt Specificatie Analyseresultaten
1 Verschijning Wit kristal Wit kristal
2 MgSO4,7 H2 O 99,5% min 99.62%
3 Mg 9,8% min 9.82%
4 Chloride (Cl) maximum 0,03% Is in overeenstemming
5 Ijzer (Fe) 0.003%max Is in overeenstemming
6 Arsenicum (zoals) 0.0002%max Is in overeenstemming
7 Heavy metal maximum 0,0008% Is in overeenstemming
8 pH 5.0-8.0 6.51
9 Grootte 0.11mm 0.11mm

Toepassing

Bouwmaterialen
Na wordt opgelost in water, kan het magnesiumsulfaat met licht gebrand poeder aan oxysulfidecement van het vormmagnesium reageren. Het cement van magnesiumoxysulfide heeft goede brandweerstand, hittebehoud, duurzaamheid en milieubescherming, en op vele gebieden zoals de kernpanelen van de branddeur, de buitenpanelen van de muurisolatie, kiezel gewijzigde isolatiepanelen, en brandpanelen [2] gebruikt.
geneeskunde
(1) het magnesiumsulfaat kan het centrale zenuwstelsel remmen, skeletachtige spieren ontspannen, de gevolgen van kalmeren, anti-kramp en vermindering van intracranial druk hebben. Het wordt vaak gebruikt om uitbarstingen, eclampsia, uremie, tetanus en encefalopathie met te hoge bloeddruk te behandelen. Het grootste deel van het 10%-magnesiumsulfaat de diepe intramusculaire injectie van 10 ml of langzaam ingedruppeld die in een oplossing met 5%-glucose aan 2% aan 2,5% wordt verdund. Nochtans, zou men moeten opmerken dat de directe intraveneuze injectie of de hoog-dosis intramusculaire injectie van magnesiumsulfaat zeer gevaarlijk zijn. Over het algemeen, 25%-kan het magnesiumsulfaat tot 15 ml elke keer worden gebruikt. Besteed aandacht om de ademhaling van de patiënt en bloeddruk waar te nemen wanneer het gebruiken van het. De trage kniereflex is een belangrijk teken van adequate magnesiumionen.
(2) het magnesium speelt een uiterst belangrijke rol in het metabolisme van suiker en proteïne. Als de kinderen tijdens de de groei en ontwikkelingsperiode indigestie hebben en vitamine D gebruiken, zouden de magnesiumzouten moeten worden toegevoegd.
(3) het magnesium heeft vele fysiologische functies gelijkend op kalium. Omdat de klinische manifestaties van magnesiumdeficiëntie aan kaliumdeficiëntie gelijkaardig zijn, wordt de magnesiumdeficiëntie vaak overzien. Wanneer de symptomen niet na kaliumaanvulling tijdens kaliumdeficiëntie worden verbeterd, zou de mogelijkheid van magnesiumdeficiëntie als eerste moeten worden beschouwd, zodat hypomagnesemia kan op tijd worden verbeterd. Daarom zouden de infusiepatiënten op lange termijn aandacht aan magnesiumaanvulling moeten besteden terwijl het aanvullen van kalium. Het toevoegen van 1 gram magnesiumsulfaat aan de dagelijkse infusie kan het voorkomen van hypomagnesemia verhinderen.
(4) wanneer de patiënten met hartontoereikendheid vingerhoedskruiddrugs gebruiken, kan de aangewezen aanvulling van magnesiumzouten worden gebruikt om laag magnesium te verhinderen de giftigheid van vingerhoedskruid te verergeren. Klinisch, is het magnesiumzout vaak efficiënt in het behandelen van hartkloppingen.
(5) het mondelinge magnesiumsulfaat wordt zelden geabsorbeerd in de darm, zodat is er geen dergelijk gebruik. Maar het mondelinge magnesiumsulfaat heeft een goede catharsisfunctie, zodat wordt het magnesiumsulfaat ook genoemd Epsom-zout. Nadat de mondelinge oplossing van het magnesiumsulfaat de intestinale holte bereikt, heeft het een bepaalde osmotische druk, zodat het intestinale water niet door de intestinale muur wordt geabsorbeerd. De darm behoudt heel wat water, dat peristalsis van de darm kan mechanisch bevorderen om te zuiveren. Daarom kan het magnesiumsulfaat worden gebruikt om constipatie en abnormale gisting in de darm te behandelen; wanneer gebruikt in combinatie met een insektenwerend middel, kunnen de intestinale wormen gemakkelijk worden gelost. Los 5-20 gram tegelijkertijd magnesiumsulfaat in op 100-400 milliliters warm water en neem het mondeling eens in de ochtend. De concentratie is niet gemakkelijk te hoog te zijn, is 5% beter, anders zal de darmbeweging worden vertraagd.
(6) het magnesiumsulfaat kan mucosa van de twaalfvingerige darm, reflexively oorzaak bevorderen de gemeenschappelijke bile-duct sfincter om en gallbladder aan contract te ontspannen, daardoor bevorderend het leegmaken van gallbladder en het ten goede komen van aan gallbladder. Het kan worden gebruikt om cholecystitis en cholelithiasis, 2 tot 5 gram elke keer, 3 keer per dag, mondeling vóór maaltijd of tussen maaltijd te behandelen. 50% het magnesiumsulfaat is verdund aan 33% (hoge concentratie), 5ml Tid.
(7) het magnesiumsulfaat kan voor gastro-intestinale weergave worden gebruikt
(8) het tegen ontstekingen en zwellen van de 50%-oplossing van dit product wordt toegepast op het getroffen gebied voor externe toepassing en heeft het effect van anti-inflammatory en het zwellen.
De externe toepassing van het poeder van het magnesiumsulfaat kan het zwellen verminderen, en gebruikt om het zwellen te behandelen nadat de de lidmaatverwondingen en hulp ruwe huid verbeteren.
Het magnesiumsulfaat is gemakkelijk oplosbaar in water en geabsorbeerd niet wanneer mondeling genomen. De magnesiumionen en de sulfaationen in de waterige oplossing worden niet gemakkelijk geabsorbeerd door de intestinale muur, die de osmotische druk in de darm verhogen, en het water in de bewegingen van de lichaamsvloeistof aan de intestinale holte, die het volume van de intestinale holte verhoogt. De intestinale muur breidt zich uit, daardoor bevorderend het afferente zenuweinde in de intestinale muur, reflexively veroorzakend verhoging van darmmotiliteit en catharsis, die op alle intestinale segmenten handelt, zodat is het effect snel en sterk. Gebruikt als catharsisagent en drainageagent van de twaalfvingerige darm.
Worden de intraveneuze injectie van het magnesiumsulfaat en de intramusculaire injectie hoofdzakelijk gebruikt voor anticonvulsant. Het kan vaatverwijding en lagere bloeddruk veroorzaken. wegens het centrale remmende effect van magnesiumsulfaat, skeletachtige spierontspanning en bloeddrukvermindering, wordt het hoofdzakelijk gebruikt klinisch om eclampsia en tetanus te verlichten. Andere uitbarstingen worden ook gebruikt voor de behandeling van crisis met te hoge bloeddruk. Ook gebruikt om bariumzout te ontgiften. [1]
de industrie
Gebruikt in het looien, explosieven, meststoffen, papierfabricage, porselein, drukkleurstoffen, lead-acid batterijen en andere industrieën. Het magnesiumsulfaat kan als badzout enkel zoals andere mineralen zoals kalium, calcium, aminozuurzout en silicaat worden gebruikt. [1]
landbouw
Meststof: In landbouw en tuinbouw, wordt het magnesiumsulfaat gebruikt om magnesium-ontoereikende gronden (het magnesium is een basisdieelement van chlorofylmolecule), het meest meestal voor ingemaakte installaties wordt gebruikt, of magnesium bevattende gewassen, zoals aardappels, rozen, tomaten, peper en marihuana te verbeteren. Het voordeel om magnesiumsulfaat over andere amendementen van de het sulfaatgrond van het magnesiummagnesium te gebruiken (zoals dolomitic kalk) is zijn hoge oplosbaarheid.
Voer: Het het magnesiumsulfaat wordt van de voerrang gebruikt als magnesiumsupplement in voerverwerking. Het magnesium is een onontbeerlijke factor tijdens beenvorming en spiersamentrekking in vee en gevogelte. Het is activator van diverse enzymen in vee en gevogelte. Het speelt een uiterst belangrijke rol in materiële metabolisme en zenuwfunctie in vee en gevogelte. Als het lichaam van vee en gevogelte magnesium niet heeft, zal het materieel metabolisme en neurologische wanorde veroorzaken, zal onevenwichtigheid leveren, zal de groei en de ontwikkeling van vee en gevogelte, beïnvloeden en zal zelfs leiden tot dood. [1]

Verpakking

 

10034-99-8 de Chemische producten van de het Voedselrang van het magnesiumsulfaat 0

 

Contactgegevens
vivian

Telefoonnummer : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351