products

Het Industriële Rongalite Natrium Hydroxymethanesulfinate van CAS 149-44-0

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Hengchang
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: HC
Min. bestelaantal: 22
Prijs: 2000-2500USD
Verpakking Details: 50KGS IJZERtrommel
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000tons/monthly
Gedetailleerde informatie
Andere naam: Rongalite CAS 149-44-0 MF: CH3NaO3S
EINECS Nr: 205-739-4 Rangnorm: Industriële Rang
Verschijning: Wit stuk NAAM: Natriumformaldehyde Sulfoxylate
Verpakking: 50 kg/iron-trommel Zuiverheid: 98%
Hoog licht:

149-44-0

,

Industriële Rongalite

,

Natrium Hydroxymethanesulfinate


Productomschrijving

98% hoog - Natrium van Rongalite CAS 149-44-0 van de kwaliteits lage prijs het Industriële hydroxymethanesulphinate

 

Chemische naam: Natriumformaldehyde Sulfoxylate

Commerciële naam: Rongalite

Moleculaire Formule: NaHSO2.CH2O.2H2O

Molecuulgewicht: 118.0875

Soortelijk gewicht: 1.8

Smeltpunt: 64℃

Hitte van Fusie: 54.84 KJ/mol (13,2 Lcal/mol)

Hygroscopisch Punt: Relatieve Vochtigheid 60%

Stabiel gieten-Punt: maximum 50 ℃

45% (20 ℃): 1.2 de dosis water is noodzakelijk voor weg het oplossen van 1 dosis Rongalite bij 20°C. 50% (70 °C): 1 dosis water is noodzakelijk voor het oplossen van avay 1 dosis Rongalite bij 70°C. rongalite

 

Toepassing


Het wordt hoofdzakelijk gebruikt als lossende agent, kleur-lost agent, reductant in druk en de vervende industrie, aangezien een activeringsmiddel voor productie rubber en synthetische hars styreen-butadise, wordt ook gebruikt decolourize en bleekt sommige organische stoffen, bijvoorbeeld: als blekenagent in synthetisch rubber, suiker-maakt, en de voedselindustrieën. Het kan voor het natrium hydrosulfite in sommige speciale voorwaarden worden gesubstitueerd.

 

 

Verpakking & het Verschepen

In een droge, koele en donkere plaats zou moeten worden opgeslagen. Beschermd tegen vochtigheid, vermeden blootstelling aan directe zonneschijn. Laat het niet worden geregend. Ben zeker om het samen met oxidatiemiddel niet op te slaan en het zuur, geen aanwezigheid van zuurrijke damp in houdbaarheid is één jaar.

In de druk en vervende industrie, wordt het gebruikt als van het lossingsagent en vat kleurstof voor katoen, rayon, korte die vezelstoffen, enz. als redoxkatalysator wordt gebruikt wanneer het voorbereiden van synthetische harsen en synthetische rubbers. Het wordt ook gebruikt als tegengif, de agent van het suikerbleken, detergens, detergens, en voor de voorbereiding van indigokleurstoffen, vatkleurstoffen, enz. is het Natriumformaldehyde sulfoxylate één van de het meest meestal gebruikte verminderende agenten in lossingsdruk, die de geverfte kleur kan maken verdwijnen, zodat wordt het genoemd als wit poeder. Het hangen van wit blok wordt hoofdzakelijk gebruikt in rubber de industrie styreen-butadieen rubberpolymerisatie activator, druk en het verven van de agent van het procesbleken, fotogevoelige fotografische materiële hulpagent, dagelijkse industriële blekenagent en de farmaceutische industrie, enz., verschijning: wit blok

Verpakking: 1) Tietong verzegeld die pakket, met zak van de polyethyleen de plastic film wordt gevoerd, netto gewicht 50 kg per vat.

2) De samengestelde plastiek geweven die zak met zak van de polyethyleen de plastic film wordt gevoerd, netto gewicht van elke zak is 25 kg.

Nota: Dit product zou in een geventileerd en droog pakhuis moeten worden opgeslagen. Sla niet of vervoer met zuren op. Verhinder regen, vochtigheids en pakketschade tijdens vervoer.

Gebruik: Verkleurende agent voor de druk van en het verven van de industrie; activator en industriële blekenagent voor rubbersynthese; tegengif voor kwik, bismut en barium.

Houdbaarheid: 1 jaar

Het Industriële Rongalite Natrium Hydroxymethanesulfinate van CAS 149-44-0 0

 

Contactgegevens
vivian

Telefoonnummer : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351