products

99% van het het Zinkoxidevoedsel van de calcinerenmethode de Rangchemische producten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Hengchang
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: HC
Min. bestelaantal: 5tons
Prijs: 2384-2680USD
Verpakking Details: 25kgs/bag, 50kgs/bag, 1000kgs/bag
Levertijd: 10 dagen
Levering vermogen: 5000tons/monthly
Gedetailleerde informatie
NAAM: Zinkoxide CAS: 1314-13-2
Andere naam: ZINKhydroxyde; Zinkoxide; Zinkdihydroxide; MF: OZn
Rang: Geneeskunderang, Geneeskunderang, Geneeskunde Grad Zuiverheid: 99.
Toepassing: Ceramische en voerrang Verschijning: Wit of geelachtig poeder
Verpakking: 25kgs/bag
Hoog licht:

99% het Zinkoxide van de calcinerenmethode

,

1314-13-2 de Chemische producten van de voedselrang


Productomschrijving

Van het de inhouds99% calcineren van de productie-installatieverkoop de methodezinkoxide

Zinkoxide 99%

Moleculaire Formule: ZnO

Molecuulgewicht: 81.39

CAS: 1314-13-2

EINECS: 215-222-5

Verschijning: Wit poeder

 

Eigenschappen: Wit niet zandig poeder, geurloos, smaakloos. Als de hitte geel wordt, dan herstel het wit van het koelen, het aandeel van 5,606, smeltpunt van de graden Celsius van 1975, is de verbergende macht dan wit lood klein, is TLO2, genezend Znic 1/2, is de kleuring wit lood 2 keer. Het verschil met het witte loodsulfide wordt ontmoet dezelfde zwarte, liet het zuur, het alkali, de ammoniak en ammoniakchloride, onoplosbaar in water en alcohol, wanneer de absorptie van Co2 in de lucht, Bezitsverandering.

 

Toepassing: Hoofdzakelijk gebruikt voor rubberproducten en rubber versterkende agent en zwavel helpen de agent, en de versterker van de verffilm bevorderen, maar ook als hard glas, optisch glas, katalysators en medische rubberzalf van grondstoffen, aardolieraffinage, verf en batterijen, enz. Ook wijd is gebruikt.

Inleiding

Het zinkoxide is een oxyde van zink. Nauwelijks oplosbaar in water, oplosbaar in zuur en sterk alkali. Het zinkoxide is een algemeen gebruikt chemisch additief, dat wijd in de productie van plastieken, silicaatproducten, synthetisch rubber, smeermiddelen, verven, zalven, kleefstoffen, voedsel, batterijen, vlamvertragers en andere producten wordt gebruikt. Het zinkoxide heeft het grote hiaat van de energieband en exciton bindingsenergie, hoge transparantie, en de uitstekende prestaties van de kamertemperatuurluminescentie. Het wordt gebruikt in liquide crystale displays, dunne filmtransistors, lichtgevende dioden en andere producten op het halfgeleidergebied.

Bovendien micro-particle is het zinkoxide als nano materiaal ook begonnen een rol op verwante gebieden te spelen. Fysische eigenschappenverschijning en eigenschappen: wit poeder of hexagonale kristallen. Geurloos, smaakloos, en sandless. Het draait gele wanneer verwarmd, en draaien opnieuw wit na koelen, en sublimeert wanneer verwarmd aan 1800°C. De verbergende macht is de helft dat van titaandioxide en zinksulfide. De het kleuren sterkte is tweemaal dat van basisloodcarbonaat.

 Oplosbaarheid: oplosbare stof in zure, geconcentreerde alkalihydroxyde, ammoniak en ammonium zoute oplossing, onoplosbaar in water en ethylalcohol.

1. Hoofdzakelijk gebruikt zoals versterkende agent en actieve agent in rubber of kabel gebruikte de industrie, als kleurstof en vuller van witte lijm, zoals vulcaniserende agent in chloroprene rubber, enz.

2. Fijne ontzwaveling van ruw gas in het Gebruik van de meststoffenindustrie

3. Hoofdzakelijk gebruikt als wit pigment, rubbervulcanisatieactivator, organische die synthesekatalysator, desulfurizer, in elektrofotografische, farmaceutische, enz. wordt gebruikt.

4. Gebruikt in de ontzwaveling van synthetische ammoniak, aardolie, gas van de aardgas het chemische grondstof

5. Gebruikt als analytische reagens, benchmarkreagentia, fluorescente agent en fotogevoelige materiële matrijs

6. Gebruikt voor het elektrostatische natte kopiëren, droge overdrachtdruk, de mededeling van de laserfax, elektrostatische opname van elektronische computers en elektrostatische plaat die dossiers maken

7. Gebruikt in de plastiekenindustrie, de reeksproducten van zonneschermschoonheidsmiddelen, speciale keramiekproducten, speciale functionele deklagen en textiel sanitaire verwerking, enz.

8. Het wordt wijd gebruikt in het diepe ontzwaveling en reinigingsprocédé van industriële ruw gas en olie zoals synthetische ammoniak, methanol en waterstofproductie.

9. Gebruikt die als bloedstelpend middel, wordt gebruikt om zalven of pleister te maken.

10. Gebruikt als Wit die pigment in druk en het verven, papierfabricage, gelijken en de farmaceutische industrieën wordt gebruikt. In de rubberindustrie, wordt het gebruikt als vulcanisatieactivator, versterkende agent en kleurstof voor natuurrubber, synthetisch rubber en latex. Het ook gebruikt=wordt= in de productie van gele het chroom van het pigmentzink, zinkacetaat, zinkcarbonaat, zinkchloride enz. Bovendien wordt het ook gebruikt in de vervaardiging van elektronische lasermaterialen, fluorescent poeder, voeradditieven, katalysators, en magnetische materialen als zinksupplementen in voerverwerking.

11. Anorganisch wit pigment. De het kleuren sterkte is niet zo goed zoals titaandioxide en lithopoon. Het wordt wijd gebruikt in de kleuring van ABS hars, polystyreen, epoxyhars, phenolic hars, aminohars, polyvinylchloride, verf en inkt. Bovendien kan het ook als vulcanisatieactivator, versterkende agent en kleurstof voor rubber in de rubberindustrie worden gebruikt. Het wordt ook gebruikt in de productie van geverniste doek, schoonheidsmiddelen, email, document, leer, gelijken, kabels, enz. Het kan ook in druk en het verven, de glasindustrie, de farmaceutische industrie, enz. worden gebruikt. Het wordt ook gebruikt als desulfurizer voor synthetische ammoniak. Het wordt ook gebruikt als elektronisch laser materieel, fluorescent poeder, voer bijkomende, magnetische materiële productie, enz.

12. Voedingssupplementen (zinkversterkers).

13. Het zinkoxide is een voedingssupplement voor voer.

14. Hoofdzakelijk gebruikt als versterkende agent voor rubber of kabels, zodat het rubber goede corrosieweerstand, scheurweerstand en elasticiteit heeft. Het wordt ook gebruikt als vulcanisatieactivator voor natuurrubber, een kleurstof en een vuller voor wit rubber, en een vulcaniserende agent voor neopreen. De kleinere deeltjes (ongeveer 0.1μm in diameter) kunnen als lichte stabilisatoren voor plastieken zoals polyolefin of polyvinylchloride worden gebruikt.

15. Gebruikt voor ontzwaveling van het synthetische gas van het ammoniakvoer.

16. Het wordt gebruikt als verfpigment en rubbervuller, en in geneeskunde gebruikt om zalf, zinkdeeg, hechtpleister, enz. te maken.

17. Het is geschikt voor gebruik als zinksupplement in voerverwerking.

18. Hoofdzakelijk gebruikt als wit pigment, rubbervulcanisatieactivator, versterkende agent, organische synthesekatalysator, desulfurizer.

19. Gebruikt voor ontzwaveling van synthetische ammoniak, aardolie, gas van de aardgas het chemische grondstof.

20. Gebruikt als matrijs voor analysereagentia, verwijzingsreagentia, fluorescente agenten en fotogevoelige materialen.

21. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt als versterkende agent en activator in de rubber of kabelindustrie, als kleurstof en vuller voor witte lijm, en als vulcaniserende agent in neopreen. [5]

22. Shimaneuniversiteit, Japan ontwikkeld lichtend zinkoxide nanoparticles. Het zinkoxide wordt vaak gebruikt in de productie van babypoeder en andere producten. Het is een niet-toxische anorganische substantie. Het menselijke lichaam zal het niet verwerpen, zodat is het hoogst veilig. Bovendien is het zinkoxide nanoparticles klein in grootte en heeft het voordeel om cel geen activiteit te belemmeren.

 

 

Contactgegevens
vivian

Telefoonnummer : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351