products

Het uitvoeren ontzwaveling en denitrificatie het water 20% 23%25% van de behoeftenammoniak

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hengchang
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: AMMONIAKoplossing
Min. bestelaantal: 16tons
Prijs: 324-385usd/ton
Verpakking Details: 30L en de verpakking van 220L en 1000L-
Levertijd: 12-20 Werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000tons/monthly
Gedetailleerde informatie
Productnaam: de ammoniakwater van de waterbehandeling Verpakking: de trommel van 1000L IBC
Zuiverheid: 25% Uiterlijk: Kleurloze Transparante Vloeistof
MF: NH3H2O Toepassing: Latex en elektrische centrale
Andere naam: aquaammoniak, ammoniak in water

Productomschrijving

Het uitvoeren ontzwaveling en denitrificatie het water 20% 23%25% van de behoeftenammoniak

 

Inleiding

 

Aangezien de hoeveelheid ammoniak volgens de NOX concentratie wordt aangepast, constant schommelt de stroom van ammoniak. Het spuitpistool moet over het algemeen een bepaalde stroom en een druk handhaven om een beter atomiseringseffect te hebben, zodat wordt het ontzilte water hoofdzakelijk aangepast volgens de ammoniakstroom om de stroom bij het spuitpistool te verzekeren.
Het technische principe van ammoniakontzwaveling het procédé van de ammoniakontzwaveling is gebaseerd op het basismechanisme van de reactie van ammoniak en SO2, water om ontzwavelingsproducten, hoofdzakelijk met inbegrip van natte ammoniakmethode, de methode van de elektronenstraalammoniak, de ammoniakmethode van de impulscorona, eenvoudige ammoniakmethode, etc… te vormen.
De methode van de elektronenstraalammoniak (EBA-methode) en van de de ammoniakmethode van de impulscorona de methode van de de elektronenstraalammoniak (PPCP-methode) en de de ammoniakmethode van de impulscorona gebruiken elektronenstraal en de straling van de impulscorona aan nevelwater en ammoniak respectievelijk, en de temperatuur is gekoeld aan ongeveer 70℃ onder de actie van een sterk elektrisch gebied, ioniseren enkele rookmolecules om high-energy elektronen te worden, die, en ioniseren andere rookmolecules activeren barsten om OH, O, HO2 en andere actieve deeltjes en vrije basissen te veroorzaken. In de reactor, worden SO2 en nr in het rookgas geoxydeerd door actieve deeltjes en vrije basissen SO3 en NO2 van hoog-ordeoxyden, en H2SO4 en HNO3 worden gevormd na vergadering met H2O in het rookgas. Wanneer NH3 of andere geneutraliseerde substanties in dit geval worden ingespoten, wordt een aërosol van 2SO4/NH4NO3 (van NH4) geproduceerd, dat dan door een stofcollector wordt verzameld. Het elektrische veld van de van het de lossingsrookgas van de impulscorona de ontzwaveling en de denitrificatiereactor heeft ook de functie van stofverwijdering. Het energieverbruik en de efficiency van deze twee ammoniakmethodes moeten nog worden verbeterd, en het belangrijkste materiaal zoals high-power elektronenstraalversnellers en generators van de impulscorona is nog in het ontwikkelingsstadium.

 

Specificatie

 

Engelse naam
Ammoniumhydroxyde
Verschijning
Kleurloze Transparante Vloeistof
Bijnaam
Oplossing van ammoniumhydroxyde; ammoniakwater
Toepassing
Chemiegebied
Chemische formule
NH3·H20
Veiligheidsbeschrijving
S26 S45 S61 S36/S37/S39
molecuulgewicht
35,045
Gevaarlijk symbool
Schadelijk voor het milieu
CAS-aantal
1336-21-6
Risicobeschrijving
R34 R50
EINECSSign op aantal
215-647-6
Vervoeraantal gevaarlijke goederen
DE V.N. 2672 8/PG 3
Smeltpunt
-77℃
Verzadigde dampdruk
1.59kPa (20℃)
Kookpunt
37.7°C (25%) 24.7°C (32%)
Explosiegrens
25%-29%
Dichtheid
0,91 g/cm3 (25%) 0,88 g/cm3 (32%)
Risiconiveau
8

 

 

Verpakking

 

Pakket Trommel Nr. Netto Gewicht per Trommel Netto Gewicht per 20 ' FCL
IBC-Trommel 20 900 kg MT 18
25KG trommel 700 25 kg 17.5 MT

 


Type:

 

de kleurloze alkalische vloeistof, met alkalialgemeen begrip, heeft een sterke irriterende geur, kan de ogen, de neus, de huid, en de correderende stof irriteren.

 

Gebruik:

 

Het wordt gebruikt in wol het spinnen, zijde, druk en het verven van de industrieën om wol, wollen doek, grijze doek te wassen, pH op te lossen en aan te passen, en als het verven van hulp te handelen. In de organische industrie, wordt het gebruikt als aminating agent, een katalysator voor de productie van thermosetting phenolic hars, en in de anorganische industrie voor de voorbereiding van diverse ijzerzouten.
Industrieel gebruikt voor decompressie van geïntegreerde schakelingen of plasmacvd op grote schaal om van het de boilervoer van de kiezelzuurfilm te kweken het waterph regelgever. De ammoniak wordt gebruikt om het koolzuur in het voerwater te neutraliseren, de pH waarde te verhogen, en de corrosie van kooldioxide in het voerwater te vertragen. Het is ook een beschermende agent van de boilersluiting, en het heeft ook een beter beschermend effect op boilers die een kleine hoeveelheid water in de boiler hebben die niet kan worden gelost.
In geneeskunde, kan het verdunde ammoniakwater reflexstimulatie aan ademhaling en omloop veroorzaken, het verzwakken en het verzwakken behandelen, en als huidirriterend middel en ontsmettingsmiddel worden gebruikt.
Gebruikt als detergens, neutraliserend middel die, alkaloïde agent uitlogen. Het wordt ook gebruikt in de farmaceutische industrie, gaas die industrie omvatten, die beelden, enz. de drukken.

 

Verpakking:

 

Pakket Trommel Nr. Netto Gewicht per Trommel Netto Gewicht per 20 ' FCL
IBC-Trommel 20 950 kg MT 19
25KG trommel 700 25 kg 17.5 MT

 

 

 

Contactgegevens
vivian

Telefoonnummer : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351