aboutus

SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD.

SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt: Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Hengchangmerk
Aantal werknemers: 120~130
Jaarlijkse omzet: 2000000-10000000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

CHEMISCH CO. VAN SHANDONG EVERLAST AC, LTD.

Chemisch Co. van Shandongeverlast AC, Ltd (Voorganger genoemde Linqu Hengchang Chemisch Co., Ltd) wij hebben twee productiebasissen: Onze oude fabriek die in Weifang-Stad, Shandong-Provincie, Linqu-Provincie, Yeyuan-stad wordt gevestigd en behandeld meer dan 10 acres. De Yeyuanstad is één van de top 100 nationale industriële steden in China, en heeft mooi landschap met geschikt vervoer met ontwikkelde de industrie. De oude fabriek die in het nationale AAAA-de toeristengebied van rang oude Longwan wordt gevestigd. Onze nieuwe fabriek die in Longshan-Provincie, het high-tech Industrieterrein van Linqu wordt gevestigd, behandelt een gebied van meer dan 60 acres. Dit park is een gespecialiseerd chemisch industrieterrein in Linqu, en de faciliteiten worden ontwikkeld en zijn vervoer is zeer geschikt.

Co. van Shandongeverlast AC Cehmcial, Ltd .established in December 2005. Bezittend meer dan 150 werknemers, met inbegrip van professionele chemische ingenieurs 6 en 10 technische staffes. Ondertussen, hebben wij de tanker van de 10 voertuigen vloeibaar ammoniak en ammoniakwater en sscr systeem en de oplossing en het ureumoplossing van het natriumhydroxyde en andere chemische producten. wij possesstanker 18 voertuigen en gevaarlijke voertuigen 10 voor cilindervervoer met vloeibare Ammoniakcilinders meer dan 5.000 stukken, en onze zaken behandelen volledig van Shandong-Provincie en Noord-China.

Ons bedrijf veroorzaakt de vochtvrije ammoniak hoofdzakelijk van uitstekende kwaliteit en ammoniakoplossing en de Cilinders met Accessoried.We beschouwen onze klanteneisen als ons bedrijfsprincipe. Wij leveren goede kwaliteitsproducten aan klanten en verwerven de hun meeste tevredenheid. Bij de belangrijke positie onder gelijke ondernemingen, verkrijgen wij de Certificatie van de Veiligheidsnormalisatie van Chinese Drie Ondernemingen en Certificatie van Kwaliteitsbeheersysteem ISO9001: 2008.We verkrijg ook Chinees aa + certificaat dat door 11315 het Nationale Systeem van het Ondernemingskrediet wordt verstrekt, en hebben het recht onze eigen producten of andere gelijke goederen /technology independtly in te voeren en uit te voeren als agent.

Momenteel, onze bedrijf jaarlijkse verkoop van vloeibare ammoniak meer dan 30.000 ton, meer dan 150.000 ton ammoniakwater en cilinders voor 5000 stukken meer. en wij hebben van een goede kwaliteitsreputatie genieten, veroorzaken onze sterkte van de binnenlandse verkoop en beleid van overheid. Vandaag onze klant als vreemdeling van Zuidoost-Azië, van Afrika en van Zuid-Amerika enz. hoog te verstrekken - kwaliteit en stabiliteit van producten. Daarvoor, werd ons bedrijf het leiden

Competitorwith goede kwaliteit en redelijke prijs op ammoniakgebied in vergelijking met andere leverancier.

 

 

Geschiedenis

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0

Vermeld

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1

Buitenlandse Klanten Vsiting

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 2

Onze Binnenlandse Partner

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 3

 

Dienst

Beste wereldwijd van Vriend,

 

Wij suppliy chemische producten maily voor waterbehandeling en milieubescherming chemisch product, onthaal om me te contacteren.

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0

De hoek van Laboratorium

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1

Superieure Inspectie

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 2

Hoek van de de Ammoniakproductie van SSCR de Stevige

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 3

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 4

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 5

Ons Team

Onze familie van bedrijf

 

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0

Bedrijfontwikkeling Opleiding

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1

Schenk voor Werknemer

China SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 2

 

 

Contactgegevens