aboutus
lopende band

Aardgasammoniak. Het aardgas wordt eerst ontzwaveld, en dan door de tweede omzetting, en dan door een proces van koolmonoxideverschuiving en kooldioxideverwijdering respectievelijk om een mengsel van stikstof en waterstof te verkrijgen, waarin de koolmonoxide en de kooldioxide nog in een bedrag van ongeveer 0,1% aan ongeveer 0,3% door volume worden bevat, en methanation na verwijdering, werd zuiver waterstofgas met een maalverhouding van waterstof aan stikstof van 3 verkregen, die door een compressor werd samengeperst om een kring van de ammoniaksynthese in te gaan om productammoniak te verkrijgen. Een op nafta-gebaseerd proces van de ammoniakproductie is gelijkaardig aan dit.

SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. fabriek productielijn 0SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. fabriek productielijn 1

SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. fabriek productielijn 2

 

OEM / ODM

Onze tank van de de ammoniakopslag van bedrijfhavae voor 2000m ³.

Maandelijks wij die cyliinders opnieuw vullen die ongeveer voor 400tons uitvoeren.

en Tank die over 600tons verschepen.

SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. fabriek productielijn 0

R & D

Wij zijn de nieuwste stevige ammoniak (SSCR) onderzoeker en hebben coperated met FAW Jiefang.

Volgens M. Zhu Qixin, ondeugdminister van de Afdeling van FAW Jiefang, voorzitter van het Instituut van de Bedrijfsvoertuigontwikkeling en afgevaardigde algemene manager van Jiefang, „Vergelijkbaar geweest met de SCR technologie die wijd in de bedrijfsvoertuigmarkt wordt gebruikt, SSCR-heeft de technologie de voordelen van hoge omzettingsefficiency, kosten het lage mislukkingstarief en het gebruik Lage treffende eigenschappen. Tegelijkertijd, FAW-gebruikt het bevrijdingssscr systeem anorganische zoute adsorptie van ammoniak, die met het traditionele vloeibare ureum wordt vergeleken, is er geen probleem kan niet verdampen, de uitlaattemperatuur verminderen, de katalysator behandelen, die de drager en een reeks problemen blokkeren. Verschillend van de traditionele behoefte om vloeibaar Ureum LSCR te gebruiken de technologie, SSCR-technologie niet behoefte om ureum toe te voegen, om de SCR technologie, blokkeren, lekkage, kristallisatie en andere kwesties te vermijden die, zeer het mislukkingstarief verlagen, terwijl het vereisen van pompen en pijpen niet en andere dragende delen die, zeer onderhoudskosten drukken.

SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. fabriek productielijn 0

SHANDONG EVERLAST AC CHEMICAL CO.,LTD. fabriek productielijn 1

Contactgegevens