products

Vloeibare R717-Koelmiddelenammoniak in Micro-elektronicaindustrie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China (Vasteland)
Merknaam: HENGCHANG STOCK
Certificering: ISO 9001/IAF/CANS
Modelnummer: R717 koelmiddelenammoniak
Min. bestelaantal: 10ton
Prijs: $200-$400/ton
Verpakking Details: de tanks van 40Ltr Cyl/100Ltr Cyl/400Ltr Cyl/800Ltr Cyl /24CBM ISO (verstrek het opnieuw vullen van
Levertijd: 15-20 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 3000 ton per maand
Gedetailleerde informatie
Classificatie: R717 koelmiddel Cas nr.: 7664-41-7
Mf: NH3 Zuiverheid: 99.6%
toepassing: koelingsinstallatie KPa: 506.62 (4.7℃)
Andere Naam: Vochtvrije ammoniak
Hoog licht:

Vloeibare R717-Koelmiddelenammoniak

,

99.6% R717-Koelmiddelenammoniak

,

7664-41-7


Productomschrijving

De vloeibare ammoniak neutraliseert het zuur en het alkali van de wegraad in de micro-elektronicaindustrie

 

1.Introduction

 

Wij hebben vloeibare ammoniak meer dan 11 jaar uitgevoerd. Het kan hij 14 cilinders800l cilinders in houden ' fcl 20.

 

1.Purity hoger dan internationale elektriciennormen.
2.Price concessies.
3.High geloofwaardigheid.

 

Chemische formule: NH3

Karakter: De ammoniak is een gifstof met compreessed vloeibaar. hoge druk, brandbare en explosieve eigenschappen

Fysieke verschijning: een kleurloze vloeistof onder bepaalde druk

Productiespecificatie:

  Hoogwaardig Eerste klasse Norm
NH3 % ≥ 99.8 99.8 99.6
Residu %≤ 0,2 0,16 -
H2O %≤ 0,1 0,07 -
Olie mg/kg ≤ 5 1.6 -
Fe mg/kg ≤ 1 0,7 -

 

2. Voordelen van R717-Koelmiddelen Vloeibare Ammoniak R717

 

1> energierendement - typisch zou een overstroomd ammoniaksysteem 15- 20% efficiënter dan een tegenhanger van DX R404A zijn. In zowel damp als vloeibare fase vereist de ammoniak kleinere pijpdiameters dan de meeste chemische koelmiddelen.

 

2> milieu - het heeft zowel GWP (Globaal het Verwarmen Potentieel) en ODP (het Potentieel van de Ozonuitputting) gelijk aan nul. Veiligheid - tegelijkertijd, in tegenstelling tot de meeste andere koelmiddelen, heeft het een kenmerkende geur die door mensen zelfs bij zeer lage concentraties kan worden ontdekt.

3> koelmiddelenprijs - in vele landen zijn de kosten van ammoniak (per kg) aanzienlijk lager dan de kosten van HFCs. Dit voordeel wordt zelfs vermenigvuldigd met het feit dat de ammoniak een lagere dichtheid in de vloeibare fase heeft. Verder aangezien om het even welke lekkage van ammoniak zeer snel zal worden ontdekt wegens de geur, vandaar zal om het even welk potentieel verlies van koelmiddel ook lager zijn.

 

4> betere hitteoverdracht - de Ammoniak heeft de betere eigenschappen van de hitteoverdracht dan de meeste chemische koelmiddelen en staat daarom voor het gebruik van materiaal met een kleiner gebied van de hitteoverdracht toe.

 

 

3. Toepassingen voor Ammoniak de Grote van Airconditioningssystemen (Harders) R717

 

Sinds koelmiddelenrang heeft de ammoniak vele voordelen en kenmerken. De natuurlijke koelmiddelenr717 ammoniak is over het algemeen van toepassing op grote en middelgrote koeling, industriële koeling, ijs het maken, kunstmatig ijs en indirecte centrale airconditioning. Het systeem van de fluorkoeling is over het algemeen van toepassing op ijskasten, diepvriezers, vertoningskabinetten, huishoudenairconditioners, commerciële airconditioners, kleine en middelgrote koude opslag en koeling, airconditioning bij lage temperatuur in fabrieken, airconditioning, roomijs, koude dranken, ijs, kunstmatige ijsgebieden, en kleine industriële koeling.

 

 

 

4. Giftigheid en brandbaarheid

 

De ammoniak heeft een sterke giftigheid en een brandbaarheid. Als de volumemeter, wanneer de inhoud van ammoniak in de lucht 0,5% ~ 0,6% bereikt, waarin de mensen voor een half uur blijven kan vergiftigen, kan 11% ~ 13% aansteken, bereikt 16%-vlam zou exploderen. Daarom moet de de machineruimte van de ammoniakkoeling aandacht aan ventilatie en uitlaat besteden, en de lucht en andere niet condenseerbare gassen in het systeem moeten vaak worden geëlimineerd.

 

 

5. FAQ

 

1>Why u kiest ons?

 

Wij hebben R717-de Ammoniak van de Koelmiddelenrang en ammoniakwater/oplossingen 20 jaar veroorzaakt. Professioneel Werkend Team met zeer goede veiligheidscontrole 20 jaar zonder enig ongeval! Rijke ervaring in gevaar het chemische uitvoeren; Strikt systeem voor kwaliteitscontrole (het Certificaat van ISO 9001); De test van de staalfles kan door onze eigen fabriek worden gemaakt; SGS en CIQ-de test wordt goedgekeurd; Volledige Kwalificatiecertificaten); Wij kunnen R717-de Ammoniak van de Koelmiddelenrang, Ammoniakwater van Industriële rang, Reagensrang en Voedselrang van 5%~35% verstrekken. Overvloedige Levering, 30000 MT/Maand.

 


2> waarom kies onze Koelmiddelen Vloeibare Ammoniak R717?

 

Wij controleren strikt de zuiverheid van R717-koelmiddelen, vooral waterdamp. Om het koelingssysteem te beschermen om de verrichting van stabielere en langere leven van het koelingsmateriaal te maken het

 

 

3> wat zijn de Voordelen van Koelmiddelen Vloeibare Ammoniak R717?

 

1> nul het potentieel van de ozonuitputting en Nul globaal het verwarmen potentieel
2> uitstekende thermodynamische eigenschappen die tot een hoog energierendement leiden
3> brede waaier van werkende temperaturen (– 50 aan +15°C)
4> lage kosten dan anderen
5> meer dan 100 van het spoorjaar verslag van het verstrekken van efficiënte koeling

 

 

4> wat zijn het effect van zuiverheid en waterdamp op het koelsysteem?

 

Het water huidig in Ammoniaksystemen leidt tot een aantal problemen, met inbegrip van interne systeemcorrosie en verwezenlijking van modder die stagnaties in de systemen kunnen veroorzaken. De aanwezigheid van vochtigheid beïnvloedt de dampdruk van het systeem. Dit combineerde met corrosie en de modder, beïnvloedt wezenlijk de efficiency van uw systeem – met een opmerkelijke verslechtering zelfs op niveaus van enkel 0,5%.

 

Andere onzuiverheden zoals O2, N2, en koolwaterstoffen zullen een gelijkaardige invloed hebben, die het risico van corrosie, spanningscorrosie het barsten en de dalingen van systeemprestaties verhogen.

 

 

5> welke betalingstermijn kunt u goedkeuren?

 

Gewoonlijk, keuren wij de storting van 30% T/T, 70% T/T goed alvorens te winkelen. Of de storting van 50% T/T, 50% T/T tegen B/L-exemplaar.

Contactgegevens
vivian

Telefoonnummer : +8615063431351

WhatsApp : +008615063431351